EN | NL

betalen

De op de website vermelde prijzen zijn steeds in Euro, inclusief 21% BTW en zonder verzendkosten.
Klanten die bestellen vanuit landen waar geen BTW van toepassing is, dienen enkel de bestelling exclusief BTW te betalen, tenzij bij levering in de UK of elk ander Europees land.

ogone   

Wij werken voor de betalingen samen met Ogone.
Zo kunnen we u garanderen dat alle betalingen vlot en uiterst veilig verlopen. Wij gebruiken de beste en veiligste technologie die momenteel voorhanden is om uw transacties zo veilig mogelijk te laten verlopen. Al uw persoonlijke gegevens en ook deze van uw kredietkaart worden versleuteld via een veilige server software (SSL) om een maximale veiligheid te waarborgen.


Uw kredietkaartnummer wordt op geen enkel moment aan ons meegedeeld.

betaalmethodes

Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken! Daarom kan u kiezen tussen verschillende betaalmethodes die veilig en gemakkelijk zijn. 

 

 

 Visa 

 Mastercard

 Bancontact/Mister Cash

 Overschrijving

Indien u liever per overschrijving betaald kan dit ook. Na uw order krijgt u van ons een confirmatie e-mail over uw bestelling samen met ons rekeningnummer. Van zodra het volledige bedrag op onze rekening staat kunnen we uw bestelling klaar maken en verzenden. ( Gelieve er rekening mee te houden dat dit tot 3 dagen in beslag kan nemen vooraleer uw betaling op onze rekening staat.)

 

NOTA: Gelieve het ordernummer van uw confirmatie op de overschrijving te vermelden!!


Indien er bij buitenlandse overschrijvingen extra kosten in rekening worden gebracht door uw bank zijn deze volledig ten laste van de klant. De klant dient binnen de 5 dagen zijn bestelling te betalen via overschrijving, zoniet vervalt de bestelling en zullen wij deze niet uitvoeren. De bestelling wordt pas klaargemaakt voor verzending indien de volledige betaling op onze rekening staat!

 

 

  

 

NOTA: Wanneer u bovenstaande gegevens niet correct invult bij de checkout kan de betaling niet aan uw aankoop gekoppeld worden en zal Donodot uw bestelling niet kunnen plaatsen en uitleveren.
 

gebruikersnaam of e-mail adres
wachtwoord
inloggen
paswoord vergeten

 

Zoek op trefwoord
Subtotaal:  0
Toon winkelwagentje
Algemene voorwaarden  |  powered by duotix |  Inloggen