EN | NL

7 dagen zichttermijn

Indien het door u gekochte product u niet bevalt of niet voldoet aan uw eisen dan heeft u vanaf de datum van ontvangst het wettelijke recht om dit artikel binnen de 7 dagen aan ons terug te sturen. Binnen de 7 dagen moet u het ons laten weten en vanaf die datum geven we u nog eens 7 dagen de tijd om het terug te sturen. Postdatum geldt als bewijs. De klant betaalt zelf de kosten van terugzending.


Het spreekt voor zich dat het betreffende artikel enkel kan terug gezonden worden in perfecte, originele, onbeschadigde en ongebruikte staat, en in de originele verpakking. Donodot behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen indien het vermoeden bestaat dat het product reeds gebruikt is, wanneer het product ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer het product niet in de originele verpakking zit of dat de verpakking beschadigd is.

Ook producten waarvan accessoires of onderdelen evenals stukken van de verpakking mankeren kunnen we weigeren. Controleer of alles opnieuw goed in de verpakking zit!


Alle producten worden bij binnenkomst vanuit onze leveranciers door ons persoonlijk gecontroleerd op fouten, gebreken en beschadiging. Ook de werking van producten met batterijen, producten die in het stopcontact moeten of die met USB en dergelijke werken worden eerst grondig getest. Zodoende we met een zeker en gerust hart, de door u gekochte producten, naar u kunnen verzenden.

 

  • Bij terugzending het product heel goed inpakken alvorens te versturen en voldoende frankeren! De klant blijft verantwoordelijk voor de terugzending. Terugzendingen die verloren geraken kunnen ons niet ten laste gelegd worden. Bij verlies of beschadiging vervalt het recht op terugbetaling.


Mocht u een product willen terugsturen of omruilen dan dient u volgende stappen te ondernemen:

U stuurt ons binnen de 7 dagen na ontvangst een e-mail met de vermelding van het product, de besteldatum, het betaalde bedrag en de reden waarom u het product wil terugsturen, samen met uw persoonlijke gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres zodat wij u gemakkelijk kunnen contacteren.

Dan wacht u eerst op antwoord van ons voordat u het product terug stuurt.


Na ontvangst van instructies van ons via e-mail en/of telefoon dient u binnen de 7 dagen het product terug te sturen. Kosten ten laste van de klant. Na ontvangst en evaluatie van het terug gezonden product zal Donodot, na akkoord, u binnen de 14 dagen het betaalde bedrag van het product terug storten op uw rekening.


Verzendkosten zijn ten laste van de klant. Eerder betaalde kosten voor een geschenkverpakking, kunnen niet terug betaald worden. Het bedrag dat wij u dan zullen terug storten zal enkel de verkoopprijs zijn die u betaald heeft bij aankoop zonder verzend- en verpakkingskosten.


Donodot behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de producten niet binnen de 7 dagen na ontvangst van onze instructies zijn terug gezonden.

Defecte of beschadigde goederen door levering

Indien de door u bestelde producten in defecte of beschadigde staat door levering bij u toekomen dient u ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen via e-mail. Dit dient uiterlijk te gebeuren binnen de 7 dagen!!


Nadien krijgt u van ons verdere instructies via e-mail en/of telefoon zodoende dit zo snel mogelijk op te lossen.

 

  • Dit wordt geval per geval bekeken, wij sturen u zeker een nieuw product toe op onze kosten en het beschadigde product zal men eerst moeten terugsturen. Die retourkosten zijn voor Donodot maar deze dient u eerst te betalen zodoende dat het product bij ons geraakt.
  • Terugzendingen die niet gefrankeerd zijn zullen door ons altijd geweigerd worden. Vraag een bewijs van de gemaakte verzendkosten, bezorg dit ons via de post of e-mail (foto of inscannen) en wij storten deze gemaakte kosten terug op uw rekening.


Bij reeds zichtbare schade bij levering, onmiddelijk in het bijzijn van de bezorger de inhoud controleren. Als er iets beschadigd is aan het product zelf hebt u het recht om de zending niet te accepteren en kan u de zending terug meegeven aan de bezorger zonder bijkomende kosten.


Indien beschadigingen niet binnen de 7 dagen aan ons gemeld worden dan behoudt Donodot zich het recht voor om de omruiling te weigeren evenals retours van dubieuze aard.
 

Alle producten worden bij binnenkomst vanuit onze leveranciers door ons persoonlijk gecontroleerd op fouten, gebreken en beschadiging. Ook de werking van producten met batterijen, producten die in het stopcontact moeten of die met USB en dergelijke werken worden eerst grondig getest. Zodoende we met een zeker en gerust hart, de door u gekochte producten, naar u kunnen verzenden. Wij zullen deze ook steeds goed verpakken.

Verloren zendingen

Door Donodot verstuurde zendingen die verloren zijn

Indien uw zending, "na bevestiging van ons dat het verzonden is", binnen de 7 dagen voor België en binnen de 10 dagen voor andere landen, nog niet is toegekomen, dan vragen wij u ons een e-mail te sturen met vermelding van uw bestelnummer, naam, telefoonnummer en e-mailadres. Zodoende kunnen wij eerst nagaan wat er met uw zending is gebeurd. (Hou altijd rekening met eventuele feestdagen, verlengde weekends en eventuele stakingen in de transportsector.)


Indien uw zending inderdaad verloren is, sturen wij u zonder kosten een nieuwe zending toe binnen de 14 dagen.


Door klanten verstuurde terugzendingen die verloren zijn

De klant blijft verantwoordelijk voor de terugzending. Terugzendingen die verloren geraken kunnen ons niet ten laste gelegd worden. Als u zeker wil zijn dat uw terugzending bij ons toekomt werk dan best met een erkend transportbedrijf of Taxipost en zorg ervoor dat uw pakje voldoende gefrankeerd en goed ingepakt is.

Bij verlies vervalt het recht op terugbetaling of omruiling.

Tevredenheidsgarantie

Iedere klant is even belangrijk en daarom stellen wij alles in het werk om de verkoop, verzending en afhandeling zo snel mogelijk en uitstekend te laten verlopen.
Indien u niet tevreden bent of u heeft een klacht, stuur ons dan een mailtje, wij proberen dan zo spoedig mogelijk het nodige te doen om uw klacht op te lossen.


Ook na de verkoop, verzending en afhandeling blijven wij ter uwer beschikking!
U kan ons steeds mailen of bellen voor iedere vraag of informatie. Service na de verkoop vinden wij even belangrijk!

 

gebruikersnaam of e-mail adres
wachtwoord
inloggen
paswoord vergeten

 

Zoek op trefwoord
Subtotaal:  0
Toon winkelwagentje
Algemene voorwaarden  |  powered by duotix |  Inloggen